måndag 14 september 2009

Det kommer säga plopp!

Vilken toppendag!
Ellioth grät knappt något när jag lämnade på dagis idag, men slog till med krokodiltårar när vi skulle gå hem istället :) Dessutom kissade han på pottan för en liten stund sedan och nu ligger han i sin säng och ska somna, tyst som en liten mus. Han har blivit så duktig vår lilla trotsunge!

Jag var en sväng hos barnmorskan...Hmm, ja, jag blev ju inte direkt lugnare av det besöket... Senast när jag var uppe på förlossningen så föreläste ju läkaren om att min nästa förlossning antagligen skulle gå ännu snabbare än den första eftersom det brukar vara så. Idag fick jag höra av barnmorskan att "det positiva med foglossning är ju att du mjukas upp och förlossningen antagligen kommer gå jättesnabbt och jättesmidigt..."!
Okej?
Efter mina tre förra timmar på förlossningen betyder då det här att jag kommer föda ensam hemma på vardagsrumsgolvet? Och att det kommer gå medans en katt skiter?
Hjälp!
Blev tvungen att ta en svängom H&M påvägen hem för att införskaffa bb-kläder till Elton, jag menar han kan ju säkert komma vilken sekund somhelst så det är lika bra att ha bb-väskan packad i tid den här gången :) (Om jag nu hinner till bb?)
Mange kommer säkert bli tvungen att ringa och begära poliseskort om jag ska föda på dagen när han är på jobbet :)
Nog om det...

Efter att ha sovit middag i två timmar, jag och fisen tätt ihopkrupna, så tog vi en tur i bussen med morfar. Om Ellioth sken upp som en sol när han senare fick köra bussen också!!

Nu väntar tv-kväll här hemma, med varma mackor med kantarellstuvning!
Under tiden jag skrivit det här så har fisen somnat också :)
So long!

Eltons nya bb-kläder!
Skjortan tillhör nu Ellioth och är inhandlad av mormor & morfar som var i Tyskland i helgen!
Hur snygg blir inte den med hans gråa stickade tröja över i höst? Mmm!
Kör buss med morfar :) Världens lyckligaste kille med världens bästa morfar <3

2 kommentarer:

  1. nawww precis dom kläderna har jag köpt till min kusins twins!!!! älskar dom sååå söta!

    SvaraRadera
  2. Sofia du kan nog lugna dig vad det kommer till din förlossning!

    Men jag skulle åka upp i tid om jag var du, det har jag gjort med båda mina efter en snabb förlossning med Linus, 2timmar och 40 min. Med både Oliwer och simon har det sagt plopp typ när vattnet går men jag har hunnit upp båda gångerna!! Så du ska se att allt blir bra :-)

    SvaraRadera