söndag 20 september 2009

Kupongmorsan är tillbaka...

...Yes, och nu är jag höjden av kupongmorsa :)
Vet ni vad jag gjorde idag? Jo, var i affären och fick syn på guldkupongen! 20 kr rabatt på Pampers Newborn-blöjor, som från början kostar 38 kr (på Willys)...Kupongerna gällde dessutom till juni nästa år, så jag tog beslag på dem alla! Först lämnade jag faktiskt en kvar, men sen kom Mange och stal den sista, haha!

Idag hade vi tänkt ta en slappdag hemma, eller i sin höjd en tripp ut i skogen i Ljungsbro men Sofia m. familj bjöd med oss på lite lunch och shopping ute på Ikano vilket blev en toppendag (med tanke på mitt kupongfynd :))!
Ellioth har blivit sååå trotsig här hemma så det var skönt att komma iväg...Han ska varken sova middag eller äta längre, vilket känns lite jobbigt med tanke på hans viktkurva som börjat vika av nedåt. Men det går ju inte tvinga i honom mat, förhoppningsvis äter han när han blir hungrig, om två veckor eller tre...! Han har dock blivit duktig på att gå på pottan. Idag ville han ta av sig blöjan för att sitta på pottan och efter att ha lämnat honom ensam en stund inne på toaletten så stod han och torkade snoppen när vi kom in, och i pottan var det kiss :)
Duktigt!

Nu ska jag kika vidare på Ensam mamma söker...


Pottan ska vara med överallt nu:)

2 kommentarer:

  1. så himla söta ni är, kan se framför mej vilken hög me kuponger som du "lånade"!!! hahaha

    SvaraRadera
  2. haha =) jaha så de var du som tog dom? men tror väl inte Elton kommer använda så många paket med newborn blöjor eller? =) hoppas allt är bra med er! Kramar

    SvaraRadera