onsdag 23 september 2009

Bra dag!

Det här har verkligen varit en toppendag,
inte några sura miner vad jag minns...Från mig då, Ellioth har självklart trotsat somvanligt...
Idag skulle han inte med hem från dagis, utan tog mig i handen och gick mot dörren för att istället för att följa med vinka till mig. Det känns ändå bra i mammahjärtat på ett sätt, det betyder ju att han trivs där nu...Inga tårar när man lämnar heller!
Sen blev det trots hemma hos mormor och morfar...Han skulle inte äta mat, varpå jag satte ner honom på golvet (ska man inte äta behöver man heller inte sitta med vi bordet!) och han började storgråta. Självklart tyckte mormor synd om honom så han fick sitta i hennes knä, och då slukade han maten som aldrig förr. När det var dags för blöjbyte var det bara mormor som gällde och likaså när det var dags för siesta...Mig sparkade han bort och skrek som en stucken gris! Den där mormor vet hur man får sina pluspoäng :)

Det blev ingen lång siesta för Sofia ringde och ville ha fika så det var bara att kliva upp, ta en sväng förbi affären och fara hemåt vilket var jättetrevligt! Ungarna leker så himla bra nu, även om Ellioth är lite snål med att låna ut sina leksaker...

Nu på kvällskvisten stod det ju som sagt städning på schemat och vi blev precis klara... Nu luktar det liljekonvalj här hemma och det känns så fräscht överallt. Mange är påväg till affären då vi blev sugna på sallad men saknade lite ingredienser...Så när han kommer hem blir det kycklingsallad och mys på soffan framför Idol!


Sötnosarna verkar ha samma hobby, trycka på saker :)
Här delar de iaf leksak :) Ellioth hjälper pappa......damma är skoj... ...och dammsuga är nog roligast :)
Behöver ni städhjälp har vi en kille som nog mer än gärna ställer upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar