torsdag 24 september 2009

Ekonomisk? jag? Ibland!

Nu har vi en liten gnällfis här hemma som gosar med sin snuttis genom att åla sig på golvet (se bild nedan!)! Nu är det verkligen trots, trots, trots all day long, förutom på dagis då där han är världens snällaste lilla ängel...De hade skrattat åt honom idag då han hade bjudits på soppa. Det räckte inte med en sked å herrn, utan han behövde två för att kunna ösa in snabbt :) Alla andra barn hade behövt hjälp, men inte Ellioth för han öste så bra själv! Alla kläder jag hade satt på honom imorse var utbytta mot fula extrakläder, förklaringen? Broccolisoppa vare ja! När jag packade upp "middagskläderna" närvi kom hem, var de en enda stor grön klump, fräscht! Samma sak gällde under fisens haka, där det bodde en hel djungel av broccoli...Fy fasen!

I eftermiddags var jag sådär ekonomisk igen, ungefär som när jag stal med mig alla blöjkuponger hem ;) Fast denna gång var det "gratismellis" som lockade...Var i Ekholmen och handlade med mormor & morfar och där bjöds fisen på både prinskorv, mackor och ärtsoppa! Det enda jag behövde komplettera med var en festis :) Perfekt ju, gratis är gott heter det va? Haha!

Blev en liten vända i Ljungan efter shoppingen... Där tog Ellioth med sig mormor & morfar till lekparken och lät mig ligga kvar hemma på sofflocket! En riktig lyxdag för att vara mamma :) Men nu saknar jag honom allt lite så nu ska jag springa och pussa på honom!

So long!


Ålen :)
Såhär inne i tv:n är man bara när det visas Postis Per!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar