torsdag 3 september 2009

Förlossningen del två...

Det blev förlossningen inatt igen där jag denna gång iaf fick en diagnos,
det är "bara" foglossning...

Var en lång dag igår. Mange tog Ellioth till dagis då han ändå skulletill tandläkaren lite senare vilket innebar att jag fick lite sovmorgon. Tog mig knappast upp ur sängen sen för det jäkla "trycket" men jag hämtade upp Ellioth på dagis och for ut mot Ljungsbro därvi hade bstämt date medmormor för att åka en sväng till Ikea. Blev så att jag hängde på vagnen och provsatt alla bänkar då det verkligen värkte i de nedre regionerna. Åkte tillbaka till Ljungsbro där Ellioth var ute och lekte med morfar medans jag vilade lite...Stannade där hela kvällen då pappsen var iväg på bio i Norrköping. Höll på att bryta ihop efter jag badat Ellioth och så då det kändessom Elton var halvvägs ute...
Mange kom och hämtade upp oss och vi ringde och rådfrågade förlossningen igen. Efter någon timme ringde de uppoch ville att jag skulle komma in igen.
Denna gången kände och klämde läkaren på mig och konstaterade foglossning...

Så nu måste jag ringa runt till Storken och så för att få remiss till en sjukgymnast som kanske kommer kunna hjälpamig lite. Jag ska ju undvika att bära och så, vilket inte är det lättaste när man har en 1,5-åring och bor på tredje våningen.
Kanske det funkar hos banken? Ni måste ge oss lån till ett hus för jag kommer inte upp till vår lägenhet! Så ni tycker jag ska tälta med mitt barn på gården?
Haha, skämt osido, nu ska jag knapra Citodon igen.

Later!

2 kommentarer:

  1. Stakars dej!!! Vet hur det är!! Har inga bra råd mer än TA DET FÖRSIKTIGT!! Sjukgymnaster...=) Ja ja hoppas att du får någon bra! Men jag tror att det är män som uppfunnit tex "bälten" som är en vanlig åtgärd...Fråga på din mvc om dem har värme behandlingar där det kan hjälpa lite :) Prova även bada varmt...Kram hoppas det inte blir värre!!

    SvaraRadera
  2. Köp ett foglossningsbälte! Dom är jättebra (när dom sitter rätt) =)
    Men sånt får du info om av sjukgymnasten...

    Även akupunktur eller TENS kan hjälpa. jag har haft foglossning med båda mina. Nu sist kunde jag knappt gå så ont jag fick, inte vända mej i sängen, knappt ens lyfta upp min dotter... Blä för foglossning!

    SvaraRadera