söndag 27 september 2009

Trycket!

Ligger här med lappisen på magen och vilar,
det är vad jag blivit beordrad av en barnmorska på förlossningen.
Ringde dit för ett tag sedan för att rådfråga henne lite då jag känner ett enormt tryck nedåt, igen. Denna gånggen är det dock helt annorlunda för nu trycker det hela tiden... Fick skrida lite som en lucia på stan idag för det kändes verkligen som lillgrabben var påväg ut, eller det känns så fortfarande, samtidigt som det sticks (...nu förstår jag vad du menade med "sticks" Fanny!) där nere. Lite läskigt, med tanke på att jag bara är i v. 33! Försvinner inte trycket strax så blir det till att åka upp för en kontroll, men det hoppas vi att vi slipper!

Blev en kanondag på stan med Sofia iaf. Det var meningen att vi skulle unna och själva lite shopping men självklart styrde vi kosan mot barnavdelningarna så fisarna fick sig lite nytt, först...Sen kom vi som vanligt i andra hand! Hittade en grymt snygg outfit till Sofia iaf ,som hon ska inviga på Ladies Night på fredag (jag är inte alls avis på att få gå på det, "vad vore en bal på slottet..." liksom?)!

Eftermiddagen spenderades i Ljungsbro med lite uppfräschning...Blev en sväng till solariet och så fick mor min ta fram saxen och klippa lugg på mig också! Omväxling förnöjer!

Nej, nu ska jag sluta knappra på tangenterna, vem vet, det kanske gör att trycket fortsätter och att jag vilar för dåligt...?

Måste bara passa på att säga grattis till min gamla arbetskollega, och numera granne, som födde fram sin lilla prinsessa Cornelia tidigare idag! Grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar