fredag 4 september 2009

Perfect friday!

Imorse hade jag och Ellioth en mysmorgon/mysförmiddag,
var bara hemma och busade och såg på Postis Per (E:s favoritserie!)...
Det är så skönt att han kan sitta ner lugnt och titta lite på tv nu för då kan man gå och plocka lite här hemma!
När det var dags att byta blöja, och jag fått av honom den, smet han iväg som en liten vessla. När jag tyckte han var lite väl tyst, och smet iväg för att titta vad han hade för sig, så satt han inne på pottan och stönade. Jag frågade om han bajsade och han svarade stolt "ja", men där var inget bajs i pottan...Men jag lät honom sitta kvar en stund och när jag kom in nästa gång reste han sig stolt upp och pekade på en liten korv som låg där på potten! Gissa om jag blev stolt :)! Vår lilla kille har för första gången gjort det på pottan! Direkt där efter var det bara att lyfta luren och ringa och berätta för alla närstående, ja, det är faktiskt sånt man gör som mamma :) Haha!

Kring lunch for vi in mot stan för att bli bjudna på lunch av exet :) Blev en tacopaj, en runda i två affärer (mer orkade inte min stackars kropp) och sedan en fika på Waynes...Mycket trevligt!

Kvällen spenderades i Ljunsgbro med god mat och massor kärlek! Morfar hade köpt två nya Postis Per-filmer till Ellioth, så imorgon slipper vi titta på den vi har en tusende gång :)
Ellioth somnade i bilen påväg hem, vi bar upp honom här hemma och gav honom välling, allt utan att han vaknade...Han är en superkille den där Ellioth. Samma sak när vi var uppe på förlossningen i onsdags natt. Han somnade påväg hem från Ljunsgbro...Vi bar upp honom här hemma och gav honom välling i sömnen. Sen fick han bäras ner i bilen igen, bäras över i vagnen när vi skulle in på sjukan. Efter det in i bilen igen och sen ur bilen för att bäras upp i sin säng igen...Även det utan att vakna en enda gång :) Grym va?

Nu ska vi föräldrar mysa lite på soffan innan det blir läggdags!


Ellioth älskar att bada i mormors tvättho...Här satt han i minst 30 min ikväll :)
Kärlek! De här två är verkligen galna i varandra <3

Ursäkta kvaliteten på bilderna, men så blir dom med min 5-megapixels mobilkamera :S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar