onsdag 30 september 2009

Hetisk dag!

Idag har varit en hektisk dag, inte alls likt oss. Dock har vi självklart hunnitmed vår dagliga siesta :)

Började dagen med 1,5 timme på banken. Banksnubben var verkligen skittrevlig och ajg kände direkt att jag skulle vilja att han förvaltade mina pengar, gärna hemma under madrassen. Det lät faktiskt lovande, men som sagt vågar vi inte hoppas på något. Eller iaf inte jag. Jag blev ju så grymt besviken efter förra bankbesöket så jag väljer att inte tro på något lån den här gången heller. Dock räknades ju min föräldrarpenning med som inkomst denna gången och det gjorde ju en jäkla skillnad!
Ellioth gjorde sitt också genom att charma banksnubben rejält...Efter att vi gömt kakorna som bjöds stod han vid sin vagn och käkade av kaksmulorna :) När vi skulle gå ville han ge banksnubben en puss på munnen men jag var snabb med att erbjuda en slänkyss istället, annars kunde det ju blivit lite väl mycket fjäsk :)

Efter lunch och siesta bad Ellioth om att få leka med morfar, och morfar om att få leka med Ellioth så så fick det bli. Då passade jag på att köra mamma till sjukhuset (till hennes varma bad) och i väntan på att passet skulle ta slut tog jag svängen om Tallboda för att lämna lite saker till Sofia och hämta Ellioths dagisskor där. Påvägen hem stannade vi till på Ikano för att för mormors del införskaffa nya gardiner, och jag fick springa på "flickavdelningen" och leta något till vår lilla nykomling här i huset, Cornelia. Imorgon ska jag få snuffsa bebis :)

Kom precis hem från Ljungsbro då jag suttit framför tv:n och TV 4 Fakta där...Två timmar med förlossningar och jag längtar ju inte mindre efter Elton om man säger så :)
Nu ska jag ta mig an min man här;-)

Natti!


Ellioth "posar" i sin nya väst...
...mammas lilla stjärna med tightrumpa :)
(redo för banken!)
Såhär kan man ju också sova :)

3 kommentarer:

  1. gud vad han är bedårande.

    SvaraRadera
  2. Vi kommer gärna å leker hos er nån dag, för min dotter fastnade skarp för din son:)
    Ni får ju självklart komma å leka hos oss oxå:)
    kram jenny

    SvaraRadera
  3. du vet att du har världens underbaraste pojk..han är så sööööööt, jag smälter!!!

    SvaraRadera