lördag 19 september 2009

Ugglakväll?

Det har varit riktigt dåligt med bloggande här de sista dagarna men jag har som sagt mest hängt uppe på sjukan med Sofia,vilket varit jättetrevligt! Massor skit-(bokstavligt talat)snack och endel snusksnack har vi hunnit med :) Nu fick hon äntligen komma hem idag så nu kan vi träffas under mer normala omständigheter...!

Gårdagen spenderades som sagt ute i Ljungsbro...
Om Ellioth fick bestämma skulle han kunna gå ute med morfar hela dagarna och bara pyssla. Det var vad han gjorde igår eftermiddag...De tvättade bilen, rensade upp gammal frukt från marken, slängde sopor...Ja, ungen kliptt älskar att gå och pyssla med sånt! Det var inte lika lätt att få in honom när det var middagsdags sen...Han stod och höll för dörren och gallskrek :) Det där humöret måste han ärvt av mig :)

Nu är vi nýss hemkomna från vår förhoppningsvis sista visit uppe hos Fia och har hunnit få i oss lite middag också. Ellioth har både vägrat äta och sova så han blir nog en rolig prick ikväll...?
Försöker få tag i några att umgås med men med vår framförhållning får vi nog sitta här hemma ensamma och uggla...

Några bilder:

Ellioth är morgonmysig och är helt inne i något barnprogram (antagligen Postis Per!)!
Med sin negerdocka :) Klippa håret hann vi visst med också,
på tisdag är det fotografering på dagis!
Ja, dessa två turturduvor är helt galna i varandra <3 Bus med pappa i lekparken! Tvätta bilen med morfar skulle han kunna göra en vecka i sträck! Ellioth och Fia myser tidigare idag!

1 kommentar: