torsdag 10 september 2009

1,5 år?

Ja, då är det på dagen 1,5 år sedan vår lilla fis för första gången såg dagens ljus. Såhär dags den dagen var jag nere på stan, hos min barnmorska. Hade en nerv som låg i kläm i ryggen vilket gjorde att avståndet från parkeringshuset upp till Hospitalstorget (där barnmorrkemottagningen ligger) kändes som flera mil. Det blev ju inte bättre av att en gammal surgubbe på cykel kommenterade att jag var tjock och tog upp hela vägen, och att barnmorskan flyttade fram mitt BF en dag för det förstörde hela min dag. Arg som ett bi for jag till Ljungsbro för att äta lunch och när jag sedan besökte toaletten, för att kunna hålla mig hela vägen till Johannelund och Johanna & lilla Melvin, så gick vattnet...
Jag kände ingenting så jag åkte till Johanna iaf men väl där satte det igång rejält...Johanna var nog lite nervös att jag skulle föda på hennes vita soffa :) Men 6 h efter vattnet gick, och efter tre timmar på förlossningen så var han ute, vår fina lilla prins. Något efterlängtad!
Då var han så liten och hjälplös, OCH toksnäll. Han åt var fjärde timme, bajsade var femte minut, och sov mest hela tiden...
Idag då? 1,5 år senare?
Jo, han är fortfarande världens snällaste unge, om än något trotsig mot sin mamma. Han springer, hoppar och älskar Postis Per! Han har verkligen utvecklats till en egen liten individ som vet vad han vill...Ni skulle sett honom idag när jag lämnade på dagis! Han grät inte, utan istället bet han sig i läppen och vägrade titta på mig, något sur på sin lilla mamma kanske :)?
Snacka om att jag älskar den grabben <3

Nu ska jag snart fara ner på stan och möta upp Johanna...Och som hon sa: "Undrar när vi var på stan ensamma sist? Det måste varit minst 1 år och 9 månader sedan...?"
Och ja, det stämmer nog. Herregud, vart tar tiden vägen? Och hur konstigt kommer det inte att bli att gå utan grabbarna och vagnarna på stan? Märkligt att man kan känna så. Ellioth har väl alltid funnits? Hela mitt liv. Det är så det känns iaf!
Ska hinna ta mig en sväng ut till Toys "R" Us också innan det är dags att hämta på dagis...Hittade en Postis Pers postbil där igår och den måste han ju bara få :)

Hörs ikväll!

2 kommentarer: