fredag 22 augusti 2014

Världens bästa kvinna


Idag går jag in i v. 17 och 40% av graviditeten har passerat :)

Ursäkta uteblivet blogginlägg igår men jag sövde barnen vid 20 och somnade tillsammans med dem och sov för natten. Eller nja, M väckte mig vid 11 så jag fick gå upp och borsta tänderna :) Det var en jobbig dag igår då jag åkte på feber och fick halsont. Så jäkla typiskt också då vi idag egentligen skulle åkt till våra vänner i Stockholm men som vanligt när vi ska ses blir någon sjuk och vi måste ställa :( Ellioth är dessutom genomförkyld så det är inte bara mitt fel i alla fall!

Efter jobbet igår var jag hos barnmorskan och jag har verkligen, som jag skrivit tidigare, fått världens mest fantastiska barnmorska. Förvisso var hon tio minuter sen men jag kom in 15.10 och gick inte därifrån förrän 16.45! Hur ofta har en barnmorska tid för en i 1 h och 35 minuter? Fantastiskt! Vi har sååå mycket att prata om och hon är lite som en mamma i sättet att bry sig <3 Jag frågade i vilken vecka man började lyssna på bebisens hjärtljud och hon förklarade att det var i v 25 då man börjat känna rörelser och så. Jag förklarade att jag redan kände bebisen och att det var cirkus där inne just då. Jag fick hoppa upp på britsen och hon kände min livmoder så fint och så fort hon satte den där apparaten (som mäter bebisens hjärtljud) mot min mage hörde vi hjärtslagen. Dock gjorde bebisens som sagt volter där inne så hon fick jaga ifatt den för att lyssna och bekräftade då också att det var bebisens rörelser jag kände. Hjärtat rusade på i 142 slag/min och slagen lät som en häst som galloperande och jag tjoade då att det var en tjej. Mil barnmorsa skrattade lite och sade att det bara är en sägen men vi får väl se :) Jag är säker på att det är en kille men min kära mor tror att det är en tjej. Jag hoppas ju förstås lite att hon har rätt samtidigt som huvudsaken förstås är att barnet är friskt!

Nähe, dags att ta tag i dagen... Jag sitter på jobbet och väntar på att första barnet ska komma. Jag har tryggt i mig massor panodil och hoppas på det visst att jag ska orka dagen!

Happy Friday peeps :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar