lördag 9 augusti 2014

Turkiet 2014

Den här semestern har verkligen bjudit på ALLT! Denna gång lade vi ju lite extra pengar på resan genom att boka ett Sunwing hotell men det var verkligen såå värt det! Inte bara det att hotellet höll väldigt hög standard, barnen hade hela tiden någonting att göra. Åkte de inte vattenrutschbana eller badade med nyfunna vänner i poolen, var de i Miniland på hinderbana och på kvällarna var det shower och kramkalas med Lollo & Bernie. När man bor på ett sånt här hotell (vi hade all inclusive dessutom) blir det ju att man stannar en hel del på hotellet. Vi var bara nere på stranden ett par gånger och njöt annars vid poolen med pauser för frukost, lunch, middag, glass, slush och drinkar. En kväll var vi ju även inne i Gamla Side och strosade runt men senare hittade vi även shoppingstråk runt hotellet. Och maten var såååå bra! Varje kväll hade ett visst tema likt "Tex Mex" och igår var det "Asian Evening". Stor tumme upp för hela konceptet med all inclusive och Sunwing-hotell!

Vi hade ju dessutom världens mysigaste resesällskap i Linn, Robban, Vilmer och Eliot <3 De två sistnämnda är ju världens snällaste och lättaste ungar. Detta gör vi gärna en repris på!

Inatt klev vi upp redan vid 02 då bussen hämtade upp oss på hotellet vid 03 och med en avgångstid för flyget vid 06. Lite surt tyckte vi först men efter mycket sömn helaresan hem landade vi pigga och glada på Norrköpings flygplats vid 8.40 och hade hela dagen framför oss. När vi kom hem sprang grabbarna direkt och lekte med sin kompis Tim, jag sov i 3,5 h för att vid 15 köra mot Ljungsbro och upplevelsekväll vid Göta Kanal (pappan stannade hemma och fortsatte altanbygget). Grabbarna hoppade hoppborg, klättrade klättervägg, åt glass och såg på Zillah och Totte. Snart är det middagsdags och sedan stupar vi nog alla i säng skapligt tidigt!

Här kommer några bilder men ni ska få fler i kommande inlägg!


Landat på Norrköping flygplats idag!
Sovhög på flyget (över Ukraina, fan så arg jag var att de flög där över!) <3
Mina fina killar på stranden i förrgår!
Räkan och valen vid poolen!
Grabbarna tog luftmadrassen till baren!
Ellioth var så kär i lilla Eliot <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar