söndag 24 augusti 2014

The power of love


Det är ju vad allt egentligen handlar om, makt.

Vad händer i vår värld? Vart man än vänder näsan i sociala medier möts man av blod och elände. Handlar det inte om IS-anhängare som rövar bort kvinnor och barn för att göra dem till muslimer eller döda människor för påhittade brott så är det svenska poliser som anklagas för att inte sköta sitt jobb då de skadat demonstranter. HALLÅ?! Det krävs ju inte mycket tankeverksamhet för att jag helt objektivt ska kunna se vad som är rätt eller fel. Det dessa gör som strider för Islamiska Staten förstår jag mig inte på för fem öre utan kan bara jämföra det med det Hitler gjorde under andra världskriget. Det är bara sjukt. Och jävligt skrämmande!
När jag ser en polis i en pikébuss köra på en människa... Sunt förnuft! Kommer det ett uttryckningsfordon med sirener på mot en kanske det är läge att avlägsna sig? Ställer man sig då istället mitt i vägen, ja, då får man nog räkna med att bli påkörd. Och varför var polisen där? Jo, för att upprätthålla ordningen i ett samhälle där vi har ytteandefrihet men där demonstranter vill skada andra människor för vad dessa andra tycker. Det är skrämmande att tänka på vad mina barn och barnbarn ska växa upp i för värld! Människan får helt klart för lite kärlek i dagens samhälle :(

Och vad kommer alla dessa tankar ifrån? Jo, alldeles för mycket tid på sociala medier då jag ligger hemma nerbäddad i sängen. Måste tanka energi då M far till Göteborg i tre dagar imorgon och då jag är däckad av något virus. Var på jourcentralen idag då jag trodde halsfluss var på g men det vara "bara" virus som angripit min hals. Mer panodil och mer vila. Tjoho!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar