lördag 30 augusti 2014

Att deala


Idag drog jag på mig ansiktet för att känna mig liiite fräsch. Gravidkilona kompenserar ju dock sminket så det går liksom plus minus noll och jag känner mig typ...likgiltig. Trivs med magen men inte de tjocka låren, tjocka kärlekshandtagen och den stora rumpan som kommit med den :/

För att låta M jobba ifred för att bli klar med altanen, plank och staket och allt tog jag med mig kidsen och åkte till Ljungsbro marknad. Vi fick sällskap av mormorn och morfarn och gick gatan upp och ner en gång. Det roligaste är ju att man träffar så mycket "kändisar" för det finns ju inget att handla. Jag dealade lite med kidsen (igen) så för att slippa tjat lovade jag en tripp till Toys "R" Us efteråt, och det skötte sig faktiskt. Så efter for vi till leksaksaffären där de fyndade flera leksaker var för 80:-/unge vilket de fick betala med egna sparade pengar. Eftersom de fick en sväng i leksaksaffären fick jag en sväng på Lager 157 :) Därefter åkte vi hemåt, jag lade mig och sov (för att orka vara vaken lite nu ikväll- M tycker jag är världens tråkigaste fru som alltid somnar innan 21) och grabbarna for till Maxi. När de kom hem lekte grabbarna tyst och lugnt med sina nya leksaker, populärast var en liten motorbåt (man kunde skruva upp motorn på) som de körde med i handfatet som de köpte för 15:-/styck :P. Jag passade på att "rensa" lite i garderoberna och hängde undan sådant som börjar bli lite för litet nu men som jag ska komma i sen nästa sommar igen :)

Till middag åt vi grillat. Och jag verkar ha förstört för mig själv för jag försökte äta grillat när jag mådde som mest illa för några veckor sedan så nu höll jag på att spy av en tugga :( Hoppas det går över till nästa sommar för grillat är ju det bästa som finns, egentligen. Det som vägde upp var en helt fantastisk kantarellsås, mums!

Nu har hela familjen pjamasparty framför Fångarna på fortet. Jag blev akut sugen på "riktiga" popcorn så M fick cykla till affären och sedan ställa sig och poppa i kastrull, MUMS!

Nä, fortsätta lördagsmyset...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar