tisdag 5 augusti 2014

En dag på Sunwing

En dag på Sunwing Side East Beach (vårt hotell) ser ut ungefär såhär. 8.30: jag vaknar och ser att Linn 05.15 messat och undrat vart vi är, att hon ligger vid poolen och väntar, typ :) Jag har fått ännu ett mess från henne där det står att de går före till frullen, men att de håller plats åt oss! Jag försöker väcka sjusovarna till familj och vi kommer iväg till frullen typ 9.15. Vi käkar och någon kvart senare är det kramkalas med Lollo och Bernie. Efter frullen är det direkt ner till poolen där Linn varit ute strax efter 5 och paxat de bästa stolarna till oss. Dock har handdukarna en gång däremellan varit i "lost and found" och Robban har argt placerat ut handdukarna igen :) Vi solar och badar till 
12.30 då det vankas lunch. Med efterrätt, och efterefterrätt i form av glass. Vid 14-tiden hoppar vi i poolen igen medan grabbarna idag var med på Lollo och Bernies hinderbana. Lite vattenrutschbana på det och vid 16-tiden är vi mätta på sol och bad och går upp och duschar. Idag hann jag med en nap på 20 min innan vi for iväg till Gamla Side. Hade det inte varit för att vi for dit hade det varit middag som gällt vid 18.30. Därefter mys på Robban och Linns balkong, ungarna somnar i deras säng innan vi strax innan midnatt ger oss upp till vår vindsvåning. Perfekt helt enkelt :)

Idag tog vi en taxi till gamla stan och strosade där, sååå mysigt. Vi lyckades hinna njuta av solnedgången också!

Imorgon planerar vi att gå till stranden på eftermiddagen för att sedan tillbringa hela kvällen på hotellet. Det blir barnshow, barndisco och turkisk dans på scenen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar