måndag 5 maj 2014

Ta inte skit!

Idag övertalade de mig de små skitarna, vi köpte glass från Hemglass! Sjukt dyrt och först nu förstår jag vilket helvete min pappa hade förr i tiden då jag tjatade ihjäl mig när jag hörde glassbilen :)

Annars bestod morgonen av examensarbete-skrivning. Jag är långt ifrån klar men börjar ändå sikta slutet... Resultat och Diskussion återstår och det på minst 8 sidor. 17 sidor är "klara" (det ska fixas och trixas med rubriker och olika stycken)! Efter det for jag på en intervju... Det var en bit utanför stan och då de menade att det är samma lön där som inne i stan var det nog inte så intressant. Jag kan inte åka 7 mil om dagen om jag får samma lön men bara behöver åka 1,4 mil, eller kan cykla. Men som sagt, jag stänger inga dörrar förrän något är klart!

Eftermiddagen har slösats på ren skit. Jag har blivit orättvist beskylld för att vara falsk när det varit en annan person varit det. Jag tar gärna skit om jag förtjänar den men förtjänar jag det inte kräver jag rättvisa! Jag sket i allt och var tyst tills jag blev beskylld på fb, då räckte det! Jag försökte ringa personen som beskyllt mig men hon tryckte upptaget och för att jag skulle kunna få rättvisa slutade det hela sjukt tråkigt. Så är det ibland. Men jag tar inte skit jag inte är värd!

Det bästa med dagen var ändå att M varit i Stockholm och kom hem med en liten present till mig. De där spontana presenterna är ju bäst <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar