söndag 18 maj 2014

(K)exhäng!

Idag har vi haft besök av kexet. Efter några hopp på studsmattan där drog han av sig tröjan och Ellioth bara: "Oooj, vad stark du blivit de senaste dagarna!". Haha, biffen :)

En sådan där toppensöndag är snart till ända. Det började med att jag fick sovmorgon och grabbarna kom och väckte mig med nybakade scones <3 Vi åt en lång och mysig frukost innan M gav sig ut för att sätta den sista delen av häcken och jag startade en maskin tvätt och vek ren tvätt. Sedan gick vi ut allesammans och gjort pappsen sällskap.
Vid lunch fick vi besök av bästa kexet <3 Jag hade tänkt mig lite trevligt häng i solstolarna men han hoppade hellre studsmatta eller lirade fotboll med kidsen :) Vi blev bortkörda från tomten en stund då M skulle klippa gräset och då passade vi på att cykla bort till affären. Kidsen hade blivit lovade godis då de somnade ifrån det igår så det inhandlades samtidigt som vi passade på att köpa lite gott kött som kunde grillas. När vi kom hem var vi utsvultna så då tände vi grillen och skjutsade in lite klyftisar i ugnen. Gubbarna tog sig även några öl och vi hade det supertrevligt! Därefter kikade grabbarna och kexet på hockey, M sådde lite gräs och jag redigerade uppsatsen lite. När regnet dragit förbi tog jag och kexet en sväng i spåret... Det blev ingen pw direkt då jag var tvungen att stanna och fota massor fina naturbilder :)
Nu har jag nyss skjutsat hem honom och det är dags att ta tag i uppsatsen igen... Är så trött på att läsa den att jag bara vill kräkas! Men i veckan hinner jag ju inte med den så mycket då jag ju redan börjar mitt jobb imorgon. Tisdag är det redan kursdags och det på barn- och ungdomshabiliteringen, spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar