tisdag 13 maj 2014

Att leva i en lögn

Den här så sann att den borde bli en ny naturlag, boom!

Trött på att bli oskyldigt dömd, men detta citat förklarar hela situationen. Personer som lever i en lögn kan inte hantera sanningen utan förvandlar även den till en lögn. Allt är lögn och de rosa molnen är bara en mur som snart raseras.

Nog om det.

Effektiv dag hittills. Uppsatsskrivande från klockan 8 har resulterat i att den i princip är klar. En liten sammanfattning av litteraturstudierna fattas men annars är det bara allt småpill kvar. Eller okej, sidnummer, försättsblad och en innehållsförteckning ska in också och det är ju rent omöjligt. När man inte vill att sidnummer 1 ska börja på förstasidan i alla fall. Hate it, kommer aldrig lära mig. På det har jag tvättat två maskiner tvätt, torkat och vikt tvätt. Jättekul pausunderhållning, seriöst. I alla fall när man skriver uppsats.

Satt och läste något citat om att man inte ska skämmas för att man ibland måste tacka nej till saker för att ta hand om sig själv. I samma sekund fick jag ett sms från min boss på Kålis där hon frågade om jag kunde hoppa in och jobba på fredag. Självklart ställde jag upp. Det där jobbet är nog just nu en liten flyktväg från allt skrivande... Plus att jag blir lycklig av bara tanken att stå där i receptionen och serva gästerna, det är sååå satans kul. Det får bli min terapi, där tar jag hand om mig själv och får tid att andas. Eller okej, ta bort det där med andas. Andas kan jag göra någon annan gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar