fredag 2 maj 2014

Min stora Elton <3

Det är inte alltid fashion :) Igår såg jag ut såhär. M skämdes för mig för när vi gick ut på 2,5:an i skogen bad han mig byta byxor så han skulle slippa skämmas om vi mötte någon :) Vadå? Jag tycker mina pyjamasbyxor är jättesöta!

Igår blev en sådan där jobbig dag. Tog mig inte an att göra något alls, förutom promenaden och lite lattj med poior. Hatar sådana dagar men jag är inte helt pigg. Kroppen gör ont och halsen svider. Imorse var det dock jobb igen, 8-13. Tur att det var kort dag då kroppen känns så tung och snoret rinner. Var en sväng om universitetsbiblioteket och lånade hem en bok innan jag körde hem idag. Båda grabbarna hade kompisar här när jag kom och mammahjärtat slog volter att se lyckan i Eltons ögon. Han hade det ju tufft på förskolan i början men nu har han valt ut några riktiga pärlor som han tycker väldigt mycket om. Idag var första gången han hade någon här dessutom och de skötte sig exemplariskt! Vi fick även besök av Patte & Freddan på em och det var supermysigt!

Nu på kvällskvisten var jag i Tornby en sväng och gjorde ärenden... Sista meningen tog 5 min att skriva då John Blund verkar stå och dra i mina ögonlock. Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar