måndag 26 maj 2014

Kaos

Imorgon är det sommarfest på jobbet och vi ska sälja kakor/bullar/bröd till föräldrarna vilket ska sponsra 5-6-åringarnas avslutningsutflykt. Här är mitt bidrag :)

Jobbet idag, nä jag vet inte. Allt var kaos. Jag ensam med vikarier. På det klev jag upp 04.30 för att öppna. Den tröttheten ihop med noll struktur, ingen bra kombo. Andra omständigheter på det och jag ville bara åka hem och gråta. Lade mig på en filt på gräsmattan och somnade istället. Vaknade av att jag hade en vattenspridare upptryckt i huvudet och en unge som hojtade till den andre: "Jag sätter på vattnet nu!". Fuck vad rädd jag blev, och så jävla arg. Kul att vakna till det liksom. Bjöds på en god omelett och sedan for jag ut till Tornby. En kakburk, en almanacka och plåster stod på listan. Två par shorts, en klänning, en vattenflaska, servetter och två påsar mat fick även följa med hem. Standard :)

Nu ska jag stupa i säng för att orka ännu en kaosdag imorgon :/

Något positivt är att jag skickade in examensarbetet igår! Nu får ni bara hålla tummarna för att opponeringen går bra, att jag fixar det som påpekas lätt för att sedan kunna skicka in den slutgiltiga produkten och få ett G! Heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar