fredag 20 januari 2012

Taxidriver

Typiskt mig att ha så svårt att släppa saker... Jag blir så besviken på mig själv när jag inte fixar saker jag egentligen kan! Pratade med min pluggkompis och jämförde tentasvar och när vi hade olika svar säger hon: "Meen Sofia, det var ju du som lärde mig hur man skulle tänka!" Och jo, när hon sa det visste jag ju exakt hur jag borde svarat! Fan alltså!
Genom hela min skoltid har jag aldrig fått underkänt så det här känns så overkligt :( Jämförde mina svar med de rätta (de kommer upp direkt efter det att skrivtiden är slut) och då har jag 9 poäng. 8 poäng är godkänt så minsta lilla slarvfel (= poängavdrag) och jag är körd :( Men om alla håller tummarna riktigt hårt, så kanske...!

Var nere på stan i eftermiddags för att göra mina naglar. Var tvungen att tröstshoppa lite dessförinnan, det hjälper alltid mot sorg:), och det är ju grymt kul när butikerna har halva reapriset:) Fyndade trosor och bh (fjortis-style för att kompensera åldern, haha!) för 58 kronor och en jättesnygg tröja till Ellioth för 40 kr :) (se nedan!)

Ikväll kör jag taxi! Mamma, pappa, morbror och moster är inne i stan och kikar på Hamilton för att sedan gå ut och äta! Och så som de ställer upp på oss så tvekar jag inte... Ska vila en stund nu för att orka ha ögonen öppna sen :)
Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar