lördag 14 januari 2012

Spökdag

Vilken amazing dag vi haft! Slapp rakt igenom vilket till största del betyder inget smink och mysbyxor (till vardags måste jag ha smink för att inte skrämma mina "klasskompisar", är ju blek som ett spöke!).
När grabbarna kom hem fick de lunch och efter det var det sovdags för Elton och då passade Ellioth och jag på att gå ut. Han tycker det är så spännande för på grönområdet bakom oss håller de på och bygger världens lekpark. Ett stort trätorn är nästan klart och så är det utmärkt för ett stort sjörövarskepp. Dessutom byggs det "utegym" till oss vuxna, awesome!
Efter att ha traskat runt länge bland alla byggen gick vi förbi Ica och hämta upp kort vi beställt och sedan traskade vi hemåt. Väl hemma spelade vi lite spel tills Elton vaknade. När han vaknade somnade jag och när jag vaknade var familjen borta, de var ute och lekte med dagiskompisarna Theo och Hugo! Jag tog bara en nap på 20 min och eftersom det var så tyst och lugnt när jag vaknade satte jag mig med lite matte.

Nu är jag och Elton nyss hemkomna från affären och snart väntas en sen middag! Därefter ska ungar nattas och sedan kryper M och jag ner i soffan för lite mer kärlek :)

Dagens prinsar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar