söndag 22 januari 2012

Mer shopping

En söndag som blev planlös då de vi hade planer ihop med var sjuka. Jag älskar dagar utan planer men det slutar ändå alltid med att de blir fullspäckade.

Vi började dagen med scones-frukost, sååå mysigt! Efter att ha unnat mig både middag, chips, läsk och godis igårkväll så tänkte jag att jag kunde unna mig god frukost också :) (Jag har ju glömt att berätta att veckan resulterade i - 1,5 kg!)
Därefter blev det en långpromenad i snöstorm med Karin. Jag var helt slut när jag kom hem då Elton prompt skulle med och jag fick kånka på barnvagnen, men det blir ju bättre träning :D
När grabbarna åt lunch sov jag middag och därefter fick jag nog... Nog av att grabbarna alltid ska spela på våra telefoner. Då bestämde jag att vi skulle åka iväg och köpa en iPad, så det gjorde vi! ÄNTLIGEN :)
Det blev även ett stopp på Ikano-huset då jag var tvungen att köpa ett kollegieblock (orutat och orandat) men det var slut. Jag passade då på att springa in på Cervera istället eftersom både M och jag hade presentkort där (Wrapp). Så där fyndades det nya glas, superfina! 18 kr fick vi betala ;-)

Roligast idag var när Ellioth och Elton var mitt uppe i sina rollekar och Mange hämtar Elton för att byta hans blöja. Ungen blir superledsen samtidigt som han i panik skriker "HJÄÄÄLP!". Efter en ordentligt fight med blöjbytet springer han tillbaka till Ellioth som utbrister:
"Åh vilken tur att du lever!"
och Elton kontrar:
"Ja, vilken tur... Jag ville inte dö!"...och så kramades de!
Haha, vad får de allt ifrån?

Nu ska kidsen nattas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar