fredag 6 januari 2012

Frisk luft och tjuvar

Har haft världens mysigaste dag. Efter frukost klädde jag och barnen på mig och gick ut i det fina vädret. Mange fick stanna kvar hemma och städa. Det är smidigast att göra som så att en blir hemma och städar medan den andra hittar på något med barnen :)
Vi gick runt och lekte i massor lekparker och efter nästan två timmar ute mötte vi upp mormor, morfar, Ing-Marie och Percy som kom för att fika hos oss. Ellioth hade slagit in ett paket till "Persika" (Percy) och han måste blivit helt överväldigad av innehållet... En toarulle och ett sönderklippt kvitto, haha! Ja, det är väl tanken som räknas?
Efter det for Mange och Ellioth till affären medan jag och Elton sov middag. När vi vaknade bjöds det på middag... Fadern och Elton njöt medan jag och Ellioth inte var lika förtjusta, det var ju "kokött". Mange menade att det det var böter på att köpa fläskfilé för 96 kr/kg när ryggbiffen kostade 99, haha!
Efter middagen tog jag och Ellioth ett varv ute igen. Vi jagade tjuvar med ficklampa, tokmysigt <3
Nu ligger grabbarna i sängen efter att vi hela familjen haft fredagsmys framför Smurfarna! Jag har också precis krupit ner...
Imorgon är det fullspäckat schema :D

Bilder från förmiddagen:

1 kommentar: