tisdag 17 januari 2012

11 h

Jag är helt jäkla tokslut och allt bara snurrar i skallen. Inte så konstigt med tanke på hur mycket jag pluggat idag.
Universitetet med repetition 8-12. Därefter for jag hemåt och köpte med Mc D till Ellioth (dagens höjdpunkt, återkommer om det...) Tog en liten paus och lunchade (en shake) och så och satte igång med plugg igen vid 13.30. Bortsett från en promenad mellan 18-19 så pluggade jag till alldeles nyss, 21.30. 11 h plugg totalt, inte undra på att jag är slut i rutan! Satt och grät över gamla tentafrågor nu som jag inte lyckades lösa då jag var så trött att 2+3=6 eller 2*3=5, då var det nog dags att sluta ja!

Höjdpunkten... Jag kommer hem med Donken-mat till ungen som börjar dansa av lycka samtidigt som han utbrister: "Åh vad mumsigt! Jag blir så lycklig när du köper hem mat till mig mamma!" och så fick jag en fet puss mitt på munnen :)
Därefter smyger han bort till sin far som sitter och jobbar:
"Är du nöjd (vad fick han det ordet ifrån liksom:)) med din penna pappa?"
Haha, han är så himla rolig!

Något som inte är lika roligt är att det går magsjuka på dagis. Nu är inte Ellioth så pigg att han kan gå till dagis än iaf, men härjar sånt måste vi ju hålla dem hemma! Skriva tenta och vara magsjuk känns inte optimalt :S

Min utsikt i stort sett hela dagen. Behöver jag säga att rumpan värker sönder och att en utsikt över grannens toa vore sjutton gånger mer spännande?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar