söndag 1 januari 2012

Nyårsafton 2011/2012

Vi hade en jättemysig nyårsafton tillsammans med barnens dagiskompisar med familj (Karin, Patrik, Theo och Hugo). Lugn och skön, om man bortser från lite skrik och bråk bland kidsen :) Men det är ju vardagsmat liksom :)
Vi blev så mätta av all god mat (förrätt: kantarellsoppa, varmrätt: ryggbiff & potatisgratäng och mumsig sallad, efterrätt: vit kladdkaka med hallon) så säckade vi ihop på soffan allihopa redan vid 21. Vi undrade hur vi skulle orka vara vakna till midnatt och vad vi skulle göra men ungarna höll oss sysselsatta till 22-tiden iaf. Då somnade alla kids förutom Ellioth som höll sig vaken till tolvslaget. Vi gick ut och tittade på alla fyrverkerier men bäst av allt var alla rislyktor som fyllde natthimlen. Jag fick lite Thailands-feelings även om värmen och havsutsikten saknades :) Stackars Karin fick stanna inne och se till alla sovande små barn :)
Vi var hemma tidigt och kröp ner i sängen redan vid 01. Sedan gav ungarna oss sovmorgon till 8.40 iaf :)

Idag fick vi för oss att ta en långpromenad vid lunchtid. Först tänkte vi hoppa över den då regnet öste ner men när vi sedan kikade ut föll det stora vita snöflingor och vi klädde på oss och rusade ut. Vi hann bara ner till porten så spöregnade det igen men vi gav oss ut ändå. Vi hann bara en liten bit så var vi genomsura allihopa och vände hemåt igen, SKITVÄDER!

Nu har en köttgryta stått på spisen i två timmar och äntligen är det dags att mumsa i sig den :)
Imorgon börjar (som för alla andra efter nyår) det hälsosamma livet igen... Den 15 mars ska jag väga 55 kg! Jag var ju nere på 56,6 en gång men sedan har jag legat på stadiga 58 när jag ätit som vanligt. Över jul och nyår har det nu blivit 59 kg så nu har jag 4 kg att kämpa bort! Heja mig!!

Foton från nyårsafton:
(Grabbarna är så roliga, klädde av sig finkläderna 30 sekunder efter vi anlänt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar