måndag 23 januari 2012

Big fight

Sitter på universitetet och fryser halvt ihjäl. På det längtar jag hem till mina grabbar och en vardag utan jobb, skola och dagis. Sommaren får gärna komma snabbt och bjuda på en 2-veckors resa för hela familjen (Vi håller på och kikar...)!

Ellioth och jag hade en big fight igår. Det var inte alls kul och efteråt kände jag mig både glad och ledsen. Ledsen för att det var hårda tag (nej, jag slår inte mina barn men jag håller tag i deras armar ibland) och glad för att jag "vann" och för att Ellioth efteråt direkt bad om ursäkt och förstod vad han gjort för fel.
Det hela började med att mormor och morfar kom med nya leksaker (som de fått ärva av sina sysslingar) som Ellioth vägrade att dela med sig av. Det slutade med att mormor och morfar kom och hämtade sakerna igen, något jag "hotat" med vilket då faktiskt inte bara blev ett tomt hot!
Så eftersom kvällen slutade mindre bra (även att jag tillslut fick pussar, kramar och förlåt) så längtar jag lite extra efter honom nu, för att kunna kompensera detta med bättre minnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar