söndag 28 juni 2009

Strandsatta!

Ja, nu har bloggen tom fått lida pga en jäkla skitbil!
Vår skitbil, jag hatar den!...och jag hatar att vara beroende av en bil!
Vi har varit strandsatta i Ljungsbro över natten, vilket iofs inte gjort ett jota då jag älskar att kunna gå upp på morgonen, sätta på mig bikinin och ha den hela dagen och bara vara, men det är ju aldrig roligt med bilar som strular...
Nu har det löst sig på ett bra sätt iaf, tack vare min söta (tjat-)moster som lånat ut sin bil till oss så att Mange kan ta sig till jobbet imorgon :) Tusen tack Gullan, jag vet att du läser!

Vi har iaf haft en underbar helg ute på "landet". Ellioth har sprungit naken mest hela tiden, och vi har suttit ute och myst både dag som kväll! Igårkväll blev det filmen Göta Kanal ute på altanen ända tills solen nästan gick ner...Mys som tusan! Och idag har vi bara chillat på baksidan, ätit kåldolmar och varit en sväng i Ljungbadet! Jag hade sett fram emot att få åka till Sjögestad och plocka jordgubbar (finns det något godare än solvarma jordgubbar liksom?) men självplockningen började inte förrän imorgon, gissa om tjockismagen blev något besviken :)!

Nu väntar vi på att lilleman ska somna och efter det är gjort så ska Mange laga matlådor till oss medans jag packar väskan igen! Imorgon blir det jobb 12-22 och sedan stannar vi över natten i Ljungsbro igen. Dels för att Ellioth denna vecka är hos sin dagmorfar och vi kommer hem så sent från jobb och han antagligen redan somnat, men också eftersom vi inte har någon bil och Micke ska vara så snäll och laga den vid 23-tiden på kvällen (han slutar jobba då!)!
Så imorgon blir det dåligt med bloggande igen :)

Nu ska jag ladda med lite glass!
So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar