fredag 12 juni 2009

Estocolmo!

Efter mycket om och men blev det en sista minuten och snabbvisit till den kungliga hufvudstaden idag...
Just i skrivande stund är jag jättelack, på vad?
Jo, på SJ.
Jag kunde varken öppna dörrarna eller tvätta händerna på tågaset,
Sensorer, vad är det?
Tacka fan för vanliga handtag och kranar!
Ska aldrig mer åka tåg...

Vad har vi då gjort?
Jo, traskat, ätit, shoppat, traskat, ätit, shoppat, traskat och ätit :)
Ungefär så.
Och vi har nog världens snällaste kille...Han har suttit i sin vagn hela dagen utan ett endaste pip! Om det sen berodde på att han fick så mycket fint är ju en annan femma :)?
Om lillkillen är bortskämd, naejva?
Är skitnöjd med vad som inhandlades iaf...Ellioth fick två hoodiesar och ett par skor från Zara, kalsonger från P.o. p och en tischa och jeans från Cheap Monday. Hur coolt är det liksom inte med ett par Cheap Monday, med lite häng, på en blöjrumpa? Sweeeet!
Jag själv fick en skjorta och en tischa från Zara, och en andra tischa från Weekday! Dessutom var jag tvungen (ja, det är sant) att köpa mig ett par nya skor för när jag givk och glana och glutta i skyltfönstrena råkade jag trampa ner i en vattenpöl som gick mig upp till knäna nästan...Och vad låg inte precis vid vattenpölen (eller snarare sjön!)? Jo, en skoaffär såklart :) Undrar om dem grävt den "sjön" med flit?
Pappsen fick sig bara en kortärmad skjorta från H&M, men han var nöjd ändå. Som han själv nämnde en gång så har han helt ändrat intresse sedan han skaffade fru och barn...Nu sitter han hellre hemma och pratar med sina orkidéer än går ut på stan :)
...Sen åt vi ju självklart massor god mat och fikade lite också :)

Nu ska jag packa upp allt nytt, och lovar at fota det samtidigt så bilder på shoppingen kommer upp imorgon, och sen ska jag hoppa in i duschen och fara vidare mot sängen. Jag är verkligen helt slut, och mina skoskav är inte att leka med vill jag lova! Köttsår är nästan inte ett tillräckligt starkt ord för att beskriva mina skavsår :)
Nu vidare!
Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar