torsdag 11 juni 2009

Såhär på kvällskvisten...

Ja, idag har det då inte varit många knop.
Blev en sväng till Försäkringskassan och vad jag nu gjorde där är ju en frågeställning...
Damen bakom disken hade nog inte alla hästar hemma för frågade jag någonting formulerade hon bara om frågan och gav den tillbaka till mig. Jag blev snarare mer förvirrad av att gå dit...
Det får lösa sig med tiden!

På det blev den en sväng till Ellioths favorit-lunchhak nämligen Mc Donald´s, och efter att ha fått lite mat i kistan kunde vi börja ta tag i rean...
Som vanligt var det inte mycket att hänga i granen förutom när vi kom till Polarn o Pyret för där satan var det bra rea. Det var nästan rea i hela affären, förutom på ett bord. Och brallorna som jag var där för att köpa hade dem satt ner från igår (ja, var inne och skulle köpa dem igår men tänkte att om jag väntade så kanske dem skulle sätta ner dem med!), lycka!
Dessutom hittade vi en jättefin mössa och en piké också!
Lindex hade dessutom en jättebra rea dem med så två t-shirts, ett par shorts och en jättecool tröja fick följa med hem därifrån också...Självklart var allt till fisen!
(Ska fota det sen!)

Vet ni vad jag gjorde mer?
Jo, eftersom jag var på pisshumör så tog jag med mina förgiftade jordgubbar och lämnade tillbaka dem till kärringen jag köpte dem av. Och vad fick jag då? Jo, två nya liter :)
Så idag har jag inte lagt ett enda öre på jordgubbar, det ni!

Imorgon far vi på äventyr, vilket är j*vligt välbehövligt :)

Så skänker vi en "krya-på-dig-tanke" till lilla Tuwis som inte mådde så bra idag och fika åka till akuten...Hon blev helt konstig, "yr", och trillade och kunde sen inte hålla upp sin kropp själv :( Jag blev skakis i benen och ville gråta, och då är inte jag ens hennes mamma! Stackars Fia!
Vi tänker på er och hoppas det aldrig händer igen!

1 kommentar: