torsdag 4 juni 2009

Ibland har man tur...

Nu på eftermiddagen blev det till att skjutsa runt på mamma...
Jag behövde åka till banken och passade därför på när mamma var med för att slippa kånka med Ellioth men då kom mamma på att hon behövde springa in på Yves Rocher och köpa någonting och därför parkerade vi bilen och tog en sväng inne på Galleria Leo också. Jag hade för längesedan bestämt mig för ett par mörka jeansshorts inne på BikBok så därför tänkte jag passa på nu när vi ändå var där...Och vad ser jag inte när jag kliver in i butiken? Jo, "50% på allt i butiken"! Vilket sammanträffande :) Dessutom fanns inte mina trehundrakronors shorts hemma så jag blev tvungen att köpa ett par fyrahundrakronors istället, som ju bara blev 200 kr...Då fanns det ju utrymme för lite mer shopping, eftersom jag ändå tänkt handla för 300kr, så ett par mjukisshorts, en jättesöt blus och ett par örhängen fick följa med hem också :) Synd liksom, ha!

Men sen då? Hur kul är det att klä sig fint när man ser ut som en ko hela tiden och känner sig som en stor jäkla influensabacill? Fy fan rent ut sagt!

Bävade för morgondagen då den innebar både BVC, dagis och arbete men min älskade man lovade precis att vara hemma och hjälpa mig på morgonen!
Vad skulle jag göra utan honom?
Damn vad jag älskar den killen <3

Nu ska jag ta några sprut nässpray, två panodil och sen hoppa in i duschen för att efter det kunna krypa ner i sängen...Min säng är min bästa vän just nu!
Och just det, jordgubbarna dessförinnan får jag ju inte glömma! Ska inte nämna vart jag köpte dem för jag har visst en jorgubboman som läser bloggen :) Haha, sorry Frida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar