onsdag 3 juni 2009

Huligan

Ja, idag har det då inte blivit mycket gjort.
Ellioth har blivit värsta värsta huliganen med energi till tusen så det gäller att passa honom heeela tiden...Så i förmiddags lekte och busade vi mest och sen på eftermiddagen blev det dagis en stund för Ellioth och arbete för mig.
Skulle det inte vara för det j*vla illamåendet som verkar har kommit tillbaka för att stanna, så är det rätt avkopplande att sitta i kassan på Lidl. Bara sitta där, scanna lite varor och småprata med folk! Rena rama semetsern mot att jaga huliganen hela dagarna. Fast ska jag vara ärlig så trivs jag nog ättre med det sistnämnda iaf, för så fort jag är ifrån Ellioth saknar jag honom tokmycket!
Nu håller vi på att trötta ut honom med massor bus och jag funderar på om det är värt att sätta mig i bilen och köra till Priso för en liten fågel viskade att de sålde svenska gubbar där :D
Den här månaden kommer vår största utgift vara jordgubbar, jag handlar sådana för minst 40kr/dag liksom, haha. Can´t live without them :)
Back till bus!

So long!

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig om jordgubbarna... mums! Synd att dem ska vara så dyra på försommaren bara. Tack för tipset om Priso, svenska gubbar är gott. men du får passa dig för jag kanske köper upp alla innan du hinner dit :)

    SvaraRadera