torsdag 19 maj 2011

Surisen talar:

Magen och huvudet värker, det blir så när tiden inte räcker till kanske?
Så in i helsike trött på allt som har med tentor och rapportskrivning att göra att jag hellre skulle sätta mig på en CYKEL till Australien typ. Vår tutor sa det själv idag: "Det vi lär oss är historia och säger därför ingenting om den skola vi ska ut i...". Men så bra då, sjukt motiverad att läsa 1500 sidor litteratur då. Jomenvisst!

Ännu mer förbannad på kassa bilförare också! Man kör liksom inte 110 km/h på en innergård som innehar en lekplats i mitten, med gröna murar runt. Hur fasen ska idioten hinna se om en unge kommer utspringandes bakom muren?
Och lika satans förbannad på människor som saknar empati! Och saknar man det, hur satans svårt ska det vara att knipa igen käften då? Detta med syfte av en "annons" om en saknad person på Facebook! Sjukt bright idé skulle jag tycka, vem har inte Facebook liksom?

Ska försöka pallra mig iväg bort till Signalen. Kött i stora lass ska inhandlas för i helgen lägger jag om kosten och fortsätter med lite GI-stuk! Efter det besöket ska en massa kalorier brännas då det är promenad med Linda som gäller!

Hörs då!

1 kommentar:

  1. Jag kommer bli en sån där kass bilförare, sluta ge mig komplex. Fast jag kommer iofs vara tvärtom, köra assakta... haha!!

    SvaraRadera