söndag 15 maj 2011

Superlördag!

Safari (nya linbanan i Kolmården) igår!

Jobbet var skitskoj igår och jag längtar redan till nästa arbetstillfälle :) Alla människor man möter är så trevliga och förväntansfulla och är så roliga att ha att göra med! Ja, bortsett från en surkärring igår då som tyckte inträdet var för dyrt, men de måste ju få finnas de också ;-)

Efter passet tog jag, Benjamin och bossen en runda i nya linbanan. Jag var väldigt skeptisk först då jag inte gillar att hänga i enbart en liten vajer högt upp i luften men det var faktiskt grymt! Lite hjärtklappning fick vi när den stannade en gång mitt emellan två "stolpar" vilket gjorde att det svajade till rejält. För att höja spänningen lite extra passade en geting på att hälsa på också :) Men förutom dessa missöden så är detta ett måste i sommar!!

Efter jobbet stressade jag hem för att hinna fixa iordning familjen (ok, M fixar sig själv men de två andra och mig) för middag hos familjen Brinck/Gabrielsson. Våra sena hemgång (01.30) får tala om hur trevligt det var och middagen var supergod! De satte ribban liksom, alldeles för högt, så det är inte ens lönt för oss att försöka ge oss på något liknande! Så nästa gång blir det våffelmiddag hos oss (med färdigsmet och sprutgrädde) :)

Nu ska jag se om jag kan få med mig mina grabbar ner till stan:)

Puss och hej sålänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar