onsdag 11 maj 2011

Satans unge!

Nu har det hänt, det jag alltid bävat för, de har en unge som bits på dagis. Och vem biter hon? Jo, Elton. Det var nästan så att fröken hade tårar i ögonen när hon berättade det. De hade ringt 1177 då hon bitit honom i händerna flera gånger och det gått hål men eftersom han tagit stelkramp var det lugnt! Imorgon skulle de ha krismöte på dagis, med ungens föräldrar. Satan vad förbannad jag blir, ungjävel rent ut sagt! Hoppas föräldrarna tar detta på största allvar och sätter igång med en rejäl uppfostran kring detta, GHAHHH!

Bortsett från detta har jag haft en grym dag. Jag har suttit i solen i Ljungsbro och fått 100 sidor litteratur läst och ca 50 sidor sammanfattade, klapp på axeln!

Dagens bästa var när min far kom hem och äntligen hade fått hörapparater. Jag sade att de inte ens syntes i öronen (tror han varit nojjig över det) och till svar fick jag: "Herregud, prata inte så högt!" Haha! Vidare sa han: "Jag höll på att skita på mig när jag spolade på toan, jisses vad det dånade!...Och jag hörde liksom när jag rev av dasspappret!" :) Fatta vad tid vi kommer spara nu när vi samtalar med honom när vi kommer slippa ta om allt sju gånger. Och han kommer slippa låta som en stammande tupp som frågar "Va?va?va?va?". Dessutom kanske man kan tala med honom i telefonen i fortsättningen istället för att alltid bli överlämnad till mamma för att pappa inte hör. LYCKA!

Nu är jag precis hemkommen från lite shopping på Maxi. Fick med mig en färsk sportbulle hem vilken jag nu ska avnjuta framför tv:n. Därefter får vi se om jag orkar med en liten promenad :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar