måndag 23 maj 2011

Lite lättare!

-1,1 kg
andra veckan!
-3,7 kg
totalt på två veckor!

Jag är supernöjd! Även om vågen säkert hade visat några hekto till, minus, om jag avstått allt onyttigt i helgen. Men med det kilot tappat så var det lätt värt att få njuta av lite gott! Nu startar vi upp tredje veckan och satsar på att ta ett kilo denna veckan också. 2, 9 kg kvar tills jag är nere på mitt första delmål och det ska vara avklarat innan vi åker till Turkiet den 16 juni!


Nu är jag precis hemkommen från tandläkaren med fem nya erfarenheter. Fyra bra och en dålig. Jag blev stucken fem gånger där den tredje gången gjorde superont och gav mig skyhög panikångest. De tänkte låta mig gå därifrån med de tre sticken i bagaget men eftersom det sista var en dålig erfarenhet bad jag (!) dem sticka mig en gång till (för att gå därifrån med att den sista erfarenheten var god!). Ja, ni läste rätt, JAG BAD DEM STICKA MIG IGEN! Blev chockad själv när orden kom ur min mun. Så två stick till gjordes och jag kände inte en gnutta, tack och lov! Min psykolog tyckte att jag skulle gå hem och unna mig något gott för den fina framgången. Men eftersom jag ju bantar blir det inget med det och då gav hon som förslag att jag kanske kunde köpa mig något nytt klädesplagg, och det kan jag ju alltid ;-) Tror dock att det får bli ett par shorts var till grabbarna dock :D

Nu är det dags att sätta igång med tentaplugget :(
So long!

2 kommentarer:

  1. sugen på sommar fina akryl naglar?
    200:-
    bor du i linköping
    tveka inte att höra av dig
    smyckadig@hotmail.com
    mvh lina

    SvaraRadera
  2. Hur mår din mage egentligen?? Så som du jojjo"bantar", kan ju ge magbesvär.... ta det lugnt och sluta stressa över en siffra! Se istället till att äta var tredje timma, motionera i normal takt och sluta ångestäta.
    Kroppen tar mer stryk av att ena dagen svulla och nästa svälta.

    SvaraRadera