onsdag 18 maj 2011

BVC-besök!

Fett sur idag också. Trots knappa 800 kalorier igår och 9 km promenad så visade vågen uppåt imorse! FAN! Jag vet att man inte ska väga sig varje dag men när den tidigare visat några hekto minus varje dag så blir man ju peppad av det! Bakslag idag alltså och med det straffar jag mig själv med endast shakes hela dagen!
Mitt mål är tre kilo till innan vi åker till Turkiet om en månad, tror ni jag fixar det??

Nu är jag precis hemkommen från ett besök på BVC. Det var Elton som var kallad men vi passade på att väga och mäta Ellioth också.

Elton: 12,8 kg / 82 cm
Ellioth: 16 kg / 100 cm

Ellioth som alltid legat långt ner på sin viktkurva börjar nu närma sig medel. På längdkurvan har han alltid legat en bra bit över medel och nu stack han upp ännu mer. Det positiva med längden är att han nu får åka massor karuseller i sommar ;-)
Elton har alltid legat över medel på vikten vilket han fortsätter göra. Längden börjar dock sticka lite uppåt på honom också :) Han fick en spruta idag också och sa inte ett knyst! Vi fick beröm för att han var så tidig med talet också :)

Lämnade nyss två stortjutandes ungar på dagis. Det kändes i mammahjärtat :( Vanligtvis är det Mange som lämnar och han säger att Elton alltid vinkar glatt medan Ellioth senaste veckan har verkat lite nedstämd. Idag blev det väl lite tokigt eftersom vi var med båda två också.
Nej, nu är det bara ta tag i plugget igen :( Det suger så himla mycket just nu, har varken ork eller lust :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar