fredag 2 november 2012

Paus

Människokroppen alltså, vilket jäkla system. Jag blir helt fascinerad samtidigt som jag blir vansinnig då det är så jäkla komplicerat! Om någon är haj på det här med cellandning och allt vad det innebär (glykolys, citronsyracykel osv) så hojta, jag behöver hjälp att förstå! :)

Nu skulle jag sprungit och hämtat hem mina små gossar men då ringde mormor´n och morfar´n och bad om att de skulle få hämta för de saknade sina barnbarn. Inte mig emot att få dem levererade hem till dörren istället :) Strax efter de kommer hem kommer familjen Karin, Patrik, Theo, Hugo och deras nya lilla prinsessa hit. Jag bjöd över Theo egentligen då Ellioth saknar honom och för att jag tänkte att de kunde få lite lugn och ro hemma med nya bebisen men då sa dem att de gärna kom hela familjen och jag blev nästan tårögd så lycklig blev jag. Jag är ju såååå jäkla bebistokig och så kommer det hit en nyis jag får snuffa lite på, LYCKA!

Senare ikväll smiter jag iväg en liten stund för att följa med Jessica till hennes vän för att dricka lite vin. Den här försäljningen (som inte blir någon!) av lägenheten har som sagt tärt endel på mitt och M.s förhållande så vi behöver vara ifrån varandra en liten stund för att inte slå ihjäl varandra (skämtosido!)!:) Hela helgen kommer vi få sakna varandra också då jag jobbar på Kolmården! Se till att komma dit för det är Halloween-tema meed massor spöken och dylikt. Priset är reducerat också!



Nykära och tokiga i Thailand -07 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar