lördag 24 november 2012

Längtan till Thailand

Jag, Ellioth och pappa, Thailand -09.

Thailand är ett ställe jag kan sakna något fruktansvärt. Det känns lite som mitt andra hem och jag längtar dit hela tiden. När folk lägger upp bilder från Thailand på Facebook kan jag liksom drömma mig bort och känna lukten av Thailand. Jag känner doften av fukt, salta hav och massor kryddor. 
När jag ser dem där bilderna på Facebook känner jag mig lite sorgsen också. Ledsen för att vi inte kan åka dit just nu. Vi skulle säkerligen ha råd, om vi lensade vårt sparkonto, men tiden finns ju inte. Thailand är inte stället man åker till över en vecka åker jag dit vill jag stanna minst en månad. Som det ser ut nu och som det sett ut de senaste två åren så har jag max två veckors lov över jul och nyår och precis i slutet innan loven ligger en tenta. så äben en tvåveckors resa är svår att planera in. När jag är klar och har arbete och inkomst kommer vi garanterat att åka dit så snabbt vi bara kan. Drömmen är att backpacka... En ryggsäck var för oss vuxna och så ett varsitt barn i handen. Hur underbart?
Ja, man längtar ju extra mycket i dessa gråa tider...

Idag har vi fått mycket gjort här hemma trots att vi är trötta (Elton vaknade flera gånger inatt igen och vid ett tillfälle ville han ha välling. Dessutom fick vi två kids i vår säng vilka vaknar när de rullar över varandra). På förmiddagen städa vi hela lägenheten tillsammans, medan kidsen såg på film. därefter for jag och Elton till Signalen där vi handlade lite mat (och kläder!) till kvällens bjudning. Mor och far kommer över på middag och så tänkte vi även släpa med dem på Vinterljus :) 
Nu på eftermiddagen gick grabbarna ut en stund så jag fick lite plugg gjort. En rapport påbörjades och en annan blev nästan helt klar bortsett från en liten rubrik. Älskar att ligga lite före när det gäller skolarbete.

Nu ska det dukas här så nu måste jag plocka bort datorn...Trevlig kväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar