fredag 16 november 2012

Kräksjuka ersatte dejt :(

Om vi säger såhär, jag blev rejält blåst på den där dejten! Ellioth vaknade med magont, drack bara en halv flaska välling (då förstår man verkligen att något är fel!) och efter det ville han gå in i sängen och lägga sig igen. Där låg han och kved i en kvart innan spyan kom (i hinken, duktiga kille!)! Jag fick panik och ringde till mamma och grät och undrade om hon kunde rädda Elton :) Det här var klockan 7, jag stod näck och skulle skriva tenta klockan 8. Jag fick slänga iväg ett sms till min kurskamrat att jag skulle bli sen och sedan slängde jag och Elton på oss kläder för att köra racer ut till Ljungsbro! 20 minuter sen rusade jag in på biblioteket och började skriva på tenta-jäkeln! De där tankarna om att det var fredag och att när tentan var färdigskriven skulle det firas med middag och byttes ut mot funderingar om vart jag skulle ta vägen efter tentan? Om någon ville följa med på bion? Om jag skulle sova hemma?

Vi blev klara med lite drygt en halvtimme tillgodo och då mötte jag upp mamma och Elton på stan. Vi gick en liten sväng och bland annat beställde bredband till dem (de har köpt en iPad och ska lära sig surfa) men sedan åkte vi ut till Ljungsbro där jag nu sitter och funderar. Fina Jessica ställde upp som bio-dejt och jag är även bjuden på middag dit <3 Men efteråt, sova hemma eller här? Jag ska ju till Stockholm på tisdag så jag vill ju VERKLIGEN inte ha den där jäkla kräksjukan, samtidigt som jag vill sova med M. Elton blir i alla fall kvar här över natten!

Jaja, vi får se... Både jag och M är såklart sjukt besvikna att vi gick miste om vår myskväll. Vi får se om det går att planera in något nytt inom en snar framtid. Huvudsaken är ju självklart att vår prins blir snabbt frisk! Två spyor har det blivit hittills (och förhoppningsvis blir det inte fler!) och efter det har han druckit en flaska välling som han har fått behålla <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar