söndag 18 november 2012

Då kör vi nästa sjuka...

Sjörövar-mamma i farten idag. Tydligen satte ungen på mig hatten för att jag skulle "kriga mot galaxens dumungar!". För det är visst vad Buzz gör?!

Ellioth är helt uppslukad av sin kärlek till Buzz. Allt handlar om Buzz och han ska ha Buzz i sin famn hela tiden. Lillebror får låna honom korta stunder bara. Nyss hojtades det från sovrummet: "Jag önskar mig täcke med Buzz på, är det dyrt?". När jag svarade att det nog var det ropade han: "Okej, då struntar vi i det!", fina, älskade, förståndiga unge<3 Jag hojtade tillbaka om han trodde att det skulle vara lättare att somna om Buzz kom och lade sig bredvid och det trodde han förstås. En bajs och två minuter senare och ungen sover :)

Elton ville gå och lägga sig redan vid 17.30. "Nu är jag trött, kan jag få sova är ni snälla?!" sa han och kröp ner i sin säng. Det blev ingen pizza för honom inte utan han nöjde sig med en halv flaska välling. Magen är inte riktigt i ordning ännu. Nu vaknade han precis och var jätteledsen. 39,3 visade tempen... Jo, men vad är det nu då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar