lördag 9 april 2011

Valla och gratis skor!

Ellioth inne hos kaninerna!

Vilken tokmysig dag det blev... Imorse packade sedan jag och ungarna in oss i bilen och for mot Valla. Där mötte vi upp Tobbe (ett gammalt fling till mig när jag var liten, haha) frun Linda och kidsen Elliot och Casper. Vi kikade på djur och busade i lekparken och blev bjudna på fika av dem, TACK! Supertrevligt! Vi var inte hemma förrän tre timmar senare.

Och hem kom vi till ett nystädat hem som doftade supergott. Efter lite lunch kröp Elton och jag ner i sängen och sov i nästan två timmar. Det behövde både han och jag. Stackaren är helt slut av sin envisa hosta!

När vi vaknade stressade jag ut till Tornby för att hinna till Stadium innan de stängde. Köpte nya skor till grabbarna där förra veckan och i fredags kom det en kupong från Stadium som löd: "Köp 3 par skor, betala för 2". Jag var inte dummare att jag åkte dit och sa att jag ville hämta hem ett gratis-par skor :) Riktigt så sade jag inte men vi gjorde ett återköp av skorna och så fick jag med mig dem hem igen plus ett tredje par :) Skitbra!

Nu ska vi snart slänga in lite varma mackor (pizzamackor enligt Ellioth) i ugnen och när kidsen har somnat kör vi lördagsmys, big time!
Trevlig lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar