måndag 25 april 2011

En andra tur...

Morgonen började så jäkla bra, sovmorgon till 8! Och då menar jag att vi hade sovmorgon tillsammans, ja för båda ungarna sov till 8 :) Det kan de göra till vana tycker jag! Dock var Ellioth tokvarm och termometern visade elaka, jävla 39,2 grader! Så det var bara att sätta sig i telefonkö till 1177 där jag efter 45 minuters kö verkligen fick tjata mig till en tid. Sköterskan (kärringen!) i luren tyckte att beskrivningen "39 i feber, inget snor och ingen hosta!" lät som en vanlig förkylning, STOLPSKOTT! Men efter en kvarts tjat som sagt så fick vi i alla fall en tid mot att hon morrade "att sjukare personer nu minsann skulle bli utan tid och det kanske kunde gå illa för dem..." åt mig. Like I care!? Och tur var att jag stod på mig för nu kör vi ännu en penicillinkur då ungen åkt på halsfluss :( Läkaren skickade även en "remiss" till vårdcentralen där hon uppmanar dem att de ska göra en utredning av Ellioth. Tack som fan, det var på tiden!
Min syster tycker att vi (jag, Mange, elton, mormor och morfar) också ska kolla upp oss då vi kan vara de som går runt och bär på bakterier.

Under tiden grabbarna var på sjukan passade jag på att fixa naglarna. Elton var med med sin nanny Robin men han sov under tiden. Passade även på att köpa ett fint kort till morfar då vi nu på eftermiddagen varit ute och firat honom. Gubben blir 70-nåt på onsdag så kalaset var idag. När de blir så där gamla önskar de sig ju aldrig något och har allt i hela världen så av oss fick han "en god middag i Turkiet"! Vi komer ju ha all inclusive där så en dag bjuds det på restaurang någon annanstans.

Jag går ut på VFU (praktik) imorgon igen (vilket jag inte vill missa) och Mange har fullt upp på jobbet och då ryker bästaste morfar ut såklart <3 Så imorgon får Ellioth mysa där hela dagen!

Nu ska jag strax krypa upp i Manges famn och ladda för morgondagen. Ni får tillgodose er med några fina bilder från Kolmården tills jag är tillbaka:

Lycklig or what:)?
Mina fina. (minus get)
Bill & bull!
Delfinshowen var höjdpunkten som vanligt...
...tillsammans med aporna! Dom är så satans fräna! Jag skulle kunna kika på dem en hel dag, lätt!
Vackra lillfis!
Vackra storfis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar