fredag 15 april 2011

Operation...

Inget vidare rolig dag. Förmiddagen spenderades i sängen tillsammans med Roger Säljö. Och ja, det har ju gått hetare till :) Vid lunch gjorde jag mig iordning och for ner på stan, hade två små ärenden. Bland annat skulle jag inhandla Emla-salva till "operationen" på måndag men det blev inget med det då jag tyckte det var alldeles för dyrt. 81 kr för två klickar salva, NEJTACK! Då lider jag hellre den halva sekund det tar att föra in den där nålen i armen. Dessutom kommer jag få lugnande innan så jag lär ju inte bry mig så värst :)

Någon undrade vad det är för operation jag ska göra. Jag ska lyfta och förminska brösten, och självklart fylla ut dem med en massa koksalt. Eller så var det bara ett önsketänkande... Från början skulle jag rotfylla en tand bara. Men eftersom jag har sådan satans tandläkarskräck och har "fastnat" lite med psykologen så ska vi laga upp hela munnen (om det hinns.) och gå vidare med sprut-träning efter det. Och tydligen så sitter det ena hålet i en visdomstand så den ska de operera bort :S Så det som ska göras är att de ska laga ett hål, rotfylla en tand, operera bort en visdomstand samt ta bort tandsten. Jag hade tydligen "turen" att vara sista person för dagen så förhoppningsvis skulle de hinna med allt på en och samma gång. Jag ska vara där vid 12, sövs strax innan 13 och sedan hade de tid till 16 så det bör väl hinnas!? Jag är bara så satans orolig att jag ska vakna upp mitt i allt bara! Eller inte vakna alls :s
Jag har aldrig blivit sövd, har någon av er det? Hur var det?

Nu ska jag, tro det eller ej, sätta mig och börja med en uppsats. Kul fredagkväll!

Imorgon är det introduktion på Kolmården all day long...
Trevlig helg!

Storprins
Lillprins

3 kommentarer:

  1. Ja blev sövd gör första gången när ja opererade brösten för ca 5 v sen. Först fick ja en spruta lugnande som ja blev lite snurrig av sedan fick ja en till spruta med "sömn" som dom kallade det. så sa dom att d skulle börja sticka i ansiktet vilket det gjorde ganska omgående sen skulle man ta djupa andetag o man hinner bara andas in en gång sen minns man inget mer, läskigt men ändå inte ;)

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Jag har blivit sövd ett 20-tal gånger och det är ungefär som en 2 sekundersfylla :) Inte helt fel! :) Du behöver inte oroa dig, du kommer att få andas in syre innnan du sövs och det kan smaka lite lök i munnen i ett par sekunder men det är borta när du vaknar. Duvaknar med syre i näsan eller bredvid dig, sen måste du vila hela dagen, och bli serverad god mat eftersom du förmodligen är hungrig efter fastan (om du får äta eftersom det är i munnen de opererat?!?!) :) Fråga om du kan få lite starkare smärtstillande också eftersom det kan kännas efter rotfyllningen och operationen (då kan du ev. spara dem till din huvudvärk också :))

    Ring mig om du vill ha stöd eller så! Kram Kram

    SvaraRadera
  3. Trodde på att du skulle förminska brösten och tänkte "vad kul" för jag gjorde det förra veckan :P Mindre kul att det handlade om en tand istället =/ Hoppas det går bra och Ps; Söta pojkar du har!

    SvaraRadera