söndag 3 april 2011

Och lite tröttare...

Min fina pappa och jag för många år sedan <3

Elton och jag var i lekparken i nästan 1,5 h, det är så skönt för där kan man låta honom springa. Tills han hittade rutchkanan för då blev det dags för punktmarkering igen och då tröttnade jag! Då plockade vi istället fram cykeln och tog en sväng med den! Vi åkte förbi en kompis jag inte träffat på länge och det var ett kärt återseende!

Efter lunch hade jag tänkt att Elton skulle sova ute i vagnen (vi var i Ljungsbro för att låta grabbarna sova i lugn och ro!) men Mange ringde och hade andra tankar då Ellioth behövde mer penicillin så det blev till att åka till sjukhusapoteket! Väl hemma stupade jag i säng och har sedan sovit två timmar! Jag är fortfarande dödstrött och längtar efter att få krypa ner igen!

Är det någon som vet hur det funkar med dagis när man äter penicillin? Visst får de väl inte gå under kuren även om de piggnar till på slutet? Blir för Mange och mig att planera 10 hemmadagar ikväll :S

Nu är det lugn och ro här hemma för vi sitter i soffan allihopa, kikar på Pippi och äter popcorn:)

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. vi hade maja på dagis när hon åt en pencilinkur som var på 20 dagar. vet inte alls hur de funkar annars, alla dagis är nog olika. men de e kanske svårt för personalen att komma ihåg när de e många barn spec om man ska äta morgon middag o kväll

    SvaraRadera
  2. De kan gå till förskolan när de ätit penicillin i 2 el 3 dagar :) Där får du skriva i papper om att de ska ge honom penicillinet, enkelt! :)

    SvaraRadera