fredag 29 april 2011

Jag gjorde sångkarriär!

Läste högt för ungarna på praktiken idag och fick lite smått panik när en mening löd: "...och på morgonen sjunger de såhär för honom:". Vidare följde en sång. Jag hann att tänka många tankar på den sekund jag stod tyst. Ska jag sjunga det här? Nej, jag läser det?! Nej, jag måste sjunga! Fan, aldrig i livet!
MEN så sjöng jag, Broder Jakob, broder Jakob...
Var helt chockad över mitt val strax efteråt. Jag sjunger endast i två fall: När jag står i duschen (med dörren stängd!) eller för barnen när de ska sova, och när endast de hör. Jag kan verkligen inte sjunga! Vi får se om ungarna vågar sig tillbaka till skolan på måndag, jag tror det är tveksamt :S

Hade ett litet möte med min handledare idag. Det är nämligen så att vi ska hålla i ett moment. Sist tog jag ut 4 elever vilka fick extrahjälp med matematiken, i 15 min. Jag läste även högt för hela klassen i ca 10 min. Då hade vi samma instruktion, att hålla i ett moment! Men denna gången hade min handledare tydligen andra planer. På torsdag ska jag hålla i en hel lektion, 1 h och 50 min :S Visst, först ska de få läsa tyst i en kvart, men de resterande 1 h och 35 minutrarna då? Gosh! Ämnet då? Jo, geografi och Sveriges största öar. Jomenvisst, det går ju säkert att snacka om i över en och en halv timme?! Hon tyckte jag skulle sjunga en sång om en ö också, jomenvisst serru?!
Någon som kan smitta mig med maginfluensa tills dess??

Ellioth och jag sitter nu på baksidan i Ljungsbro och inväntar resten av familjen! När de kommer blir det grillad biff, mums! Vi firar att lagningen av däcket inte gick på förmögenheter också, 20 kr kan vi leva med ;-)

Trevlig helg gott folk!
:-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar