lördag 23 april 2011

Sömnlös.

Ligger 1 cm från Ellioth, det går knappt nudda honom utan att bränna sig. Nyss hade han en sådan där jävla feberkramp igen... De skrämmer livet ur mig. Han var stel som en pinne, stirrade rakt ut och kissade på sig utan att reagera. Jag ringde 1177 men övervägde 112, med det kramplösande medlet i handen. Satan vad långa minutrarna är då. Tankarna snurrar och man minns inte vad man ska göra?! Skulle man vänta 4-5 min och ge medlet och samtidigt ringa ambulans eller skulle man ge det direkt? Nu löste det sig av sig självt efter några minuter så jag hängde kvar i kön till 1177 i 40 minuter. Fick till sist prata med en sköterska uppe på barnakuten och fick nya restriktioner. Varför säger alla olika? Hur ska man veta vad som gäller?

Ellioth kändes lite nere på Kolmården idag. Inget var roligt och han ville bara åka vagn. Men då var han inte varm. Väl hemma visade tempen 39,6 :( Varför får han aldrig vara frisk? Varför får han aldrig ha roligt? Är det något allvarligt eftersom han är sjuk HELA tiden?

Jag kvävs av mina egna tankar. Nu har de blivit till tvångstankar också. Jag måste kolla Ellioth (han ligger mellan oss i vår säng) en gång i minuten för att inte missa om han nu skulle krampa igen. Som ni hör blir det ingen sömn för min del inatt... Det gör absolut ingenting. Men mitt mammahjärta går sönder av oro! Vad fan är det här?

1 kommentar:

  1. Men för i helvete! Boka tid hos en specialist barnläkare för HELKOLL av honom, alla värden, blod, temp, hjärta etc. Så här kan du inte ha det! Det är inte normalt med så mycket feber hela tiden.

    SvaraRadera