måndag 16 september 2013

Trött dag

Kan sitta helt tyst och begrunda dessa godingar när de är som nu. De sitter och spelar tillsammans på iPaden och deras bubblande skratt får mitt hjärta att slå volter. Att få vara mamma till dessa två är det bästa i hela världen <3

Imorse körde M dem till förskolan redan till 7.30. Jag vaknade med världens huvudvärk så jag försökte sova bort den en stund när de gick, vilket misslyckades. Klev upp och skickade iväg ett par mail och sedan satte jag igång att plöja litteratur. Tråkig litteratur tillsammans med huvudvärk och dessutom en "stensåg" var ingen bra kombo alls. Burrade in huvudet mellan två kuddar och förbannade detta jäkla (wt-)område än mer. Kul att de bygger om hela skiten (de river plank och staket och bygger murar runt alla tomter) precis när jag har tusentals sidor litteratur att läsa, och det hemifrån. De kunde inte väntat en månad tills vi flyttat liksom? Ni anar inte hur skönt det ska bli att slippa detta område! Speciellt folket, majgaaaaad... Jag lovar att man bara på deras fettiga hår, avsaknad av klädstil och ciggen i handen skulle kunna skilja Haninge-maffian mot innerstadsfolket! :) Jag svär!

...och något jag är jävligt trött på att höra när jag kommer till nya förskolan är: "Ja, vi är ju bara tre fröknar så det går ju inte hålla ordning på alla barn hela tiden!". Det är INTE vad jag vill höra och det är ju ett nationellt problem så det är ju inget som är nytt liksom!

Nej, idag är en "trött" dag så nu åker jag iväg till gymmet och kör ett bodypump-pass och tankar lite ny energi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar