torsdag 3 mars 2011

Skolkaren.

Ja, så mycket skola blev det då inte idag. Vi gick dit på introt och lyssnade till en föreläsning om arkeologi och där tröttnade vi redan. Med fyra stationer och fem timmar framför oss smet vi istället till stan och var där lagom tills de öppnade. Där strosade vi i lite affärer tills våra magar började kurra och då begav vi oss istället till Espressohouse där vi satt och tjattrade över två och en halv timme. Vi pratade om allt mellan himmel och jord men mestadels gnälldes det över andra studerande som aldrig kommer på seminarier, föreläsningar och moment och så satt vi där själva och hade just struntat i en hel dag :)
Det är riktigt goa tjejer jag fattat tycke för så det är riktigt trist att vi går i tre olika klasser. Men trevligt hinner man ju ha i alla fall!
När jag kom hem från stan höll huvudet på att sprängas igen så det var bara att krypa upp på soffan och sova en stund. När jag vaknade var huvud- och bihålevärken borta och tur var det för då kom två busungar hem från dagis. Vi lekte och myste några timmar tills det var läggdags. Då förklarade Ellioth för mig hur man skulle agera om det började brinna på dagis, han är så himla klok den grabben. Det måste han ärvt av sin mamma ;-)
Nu har jag skickat iväg några jobbansökningar och kan med gott samvete krypa till sängs!
Godnatt!
Linas fina hjärt-latte idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar