torsdag 24 mars 2011

Dag när vi har natt.

Nu är jag nyss hemkommen från en sväng på Ikano. Jag var helt knäckt efter dagens plugg så jag behövde gå och strosa för mig själv en stund (jag åkte när grabbarna somnat!). Två skjortor till mannen och en varsin tröja till grabbarna fick följa med hem. Såklart det blev så när det var något fint till mig själv jag skulle köpa :S

Morgonen började inget vidare. Klockan 03.37 ringde Manges mobil och i andra änden var det en kines som babblade på. Mange försökte vänligt få fram "Excuse me but can you call me in about four hours again because it´s in the middle of the night here!?" Han bad om ursäkt men fortsatte tala om sitt ärende till Mange avbröt "Hey, I´m sleeping call me later!". Haha! Ja, det är väl nackdelen med att det blivit en tjänstetelefon av den luren. Därefter kunde jag inte somna om då jag låg ch irriterade mig på den där inkompetenta kinesen.

Väl framme på Campus skulle vi öva in vår pjäs, med Andreas över telefon, men då började det plötsligt spruta blof ur Emelies näsa så det blev inget med det. Vi klarade oss dock bra sedan så det gjorde inget :) senare hade vi projekthandledning och han var jättenöjd med vår rapport. Dock ville han att vi skulle komplettera med lite mer kopplingar till litteraturen på vissa ställen så det fixade vi snabbt till och när jag mailat den till honom fick jag kort därefter svaret "UTMÄRKT!", så var det med det :)

Nu går mina ögon i kors (tacka vettja kineser!) så nu ska jag hoppa in i duschen och därefter krypa ner i en renbäddad säng! Imorgon väntar städning och tentaplugg!

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar